Vælge vinduer der passer til boligen

17 oktober 2021 Mette Nielsen

advertorial

Det værste du kan gøre ved en bolig, når du går i gang med at renovere den, det er at gå ud af en sti rent stilmæssigt, som er stik modsat husets egen arkitektoniske stil. 

Du skal være ualmindelig dygtig, hvis du vil have succes med at forandre en boligs stil fuldstændig fra en stilart til en anden, uden at det skærer i øjnene. Du kan godt udfordre stilen og få succes med det, hvis det gøres rigtigt. Gøres det forkert, kan du i stedet ende op med en bolig, der stilmæssigt stritter i flere retninger. 

Det skal du være opmærksom på, når du går i gang med at renovere din bolig.

Gør det med omtanke

Står du overfor at skulle renovere din bolig, så brug den nødvendige tid på at gennemtænke projektet og kontakt eventuelle fagmænd for at få deres professionelle bud på, hvordan du bedst foretager de nødvendige ændringer.

Skal du istandsætte et hus fra 1970’erne, så skal du være opmærksom på én slags stil, og skal du sætte et ældre bondehus eller en murermestervilla i stand, er det andre ting, du skal tage hensyn til. Hvis dit hus er født med smukke dannebrogsvinduer, så vil det være alt ødelæggende for dets udseende, hvis du skifter vinduerne ud med ikke-sprossede vinduer.

Grundlæggende skal du kigge på det oprindelige hus og vurdere, hvordan du bedst kan give det et ansigtsløft uden at fjerne alle de personligheder, det er født med. Det er en svær balance, og du kan altid gå flere veje og stadig få succes. Det er ikke sådan, at du slet ikke må ændre – men du skal finde den svære balance. Det er her, det kan være en god idé at snakke med flere professionelle folk, så du bliver sikker i din sag, samtidig med at du sørger for at købe dine materialer steder, hvor de ved, hvad de har med at gøre. 

Flere Nyheder