Vælg en moderne og innovativ Panasonic varmepumpe

04 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

I dag er klimaet på alles læber. Der er ingen tvivl om at vi alle må løfte i samlet flok hvis vi skal sørge for at jorden er beboelig for vore efterkommere. Derfor er det vigtigt at alle familier gør hvad de kan for at reducere deres CO2 aftryk.

Dettte kan blandt andet gøres ved at optimere boligen så den bliver mere grøn og klimavenlig i sin profil. Forbruget i et hus kan sagtens nedbringes uden at familien behøver at lide de store afsavn. Det er blot et spørgsmål om at vælge de rette metoder.

Gør hjemmet klimavenligt – helt enkelt

Når boligen skal energi optimeres er det faktisk ganske simple opgaver som skal løses. Først og fremmest skal spildet minimeres. Du kan til dette formål indkøbe strømspareskinner og elsparepærer – og du kan efterisolere husets ydermure og skifte til isolerede ruder i vinduerne for at forhindre varmen i at slippe ud.

image

Vil du virkelig flytte nålen kan det dog godt betale sig at sigte lidt højere, og skifte det gamle fyr ud med en luft til vand varmepumpe. På den måde kan du faktisk se frem til at skære over halvdelen af din varmeregning. Og det helt uden at skulle lukke for det varme vand.

Find en varmepumpe i den rette størrelse

En moderne varmepumpe er nemlig særdeles energi effektiv – meget mere end et gammelt udtjent fyr. En luft til vand varmepumpe vil uden problemer kunne opvarme samme mængde brugsvand og cirkulations vand som et olie, pille eller gas fyr. Dette selvfølgelig forudsat at varmepumpen har den rette kapacitet.

Du kan for eksempel tage et nøjere kig på den populære Panasonic r410a som kan holde sin totale kapacitet helt ned til temperaturer på minus tyve grader celsius. Du kan få hjælp til valg af den rette varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk.

Flere Nyheder