Vælg den rette parfume efter årstiden

27 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er du på udkig efter en ny lækker parfume? Så bør du læse med i det følgende.

Find den bedste vinter parfume

Måske har du aldrig tænkt over det før, men der er faktisk stor forskel på hvilke parfumer som gør sig godt i forhold til årstiderne. Men hvis du overvejer konceptet sommer og vinter parfume giver det faktisk rigtig god mening.

Vinter er lig ed indendørs hygge, levende lys, ild i brændeovnen, uldne tæpper, varm kakao, og selvfølgelig lidt ekstra tung og krydret mad. Til dette formål går de lette og volatile sommer parfumer med deres frugtige blomster eller citrus noter ikke videre godt.

image

Du vil med stor fordel kunne bytte din sommer parfume ud med en tungere og mere intens en af slagsen når vinteren gør sit indtog. Dufte som oud, kanel, vanilje og sandeltræ klæder vintergarderoben og årstidens stemning rigtig godt. Og du kan sagtens bære den lidt sødere duft når du er iført lag på lag af uld.

Vælg en parfume som passer til dig

Der ud over er det en god idé at bruge tid på udvælgelsen af den rette parfume. Blot fordi en parfume dufter godt på din veninde er det ikke sikkert at du vil opnå samme sensuelle duftskær når du vælger at iføre dig parfumen. Din krops kemi kan nemlig sagtens være temmelig forskellig fra din venindes.

Derfor bør du altid prøve din parfume på huden inden du køber den. Parfumen udvikler sig nemlig forskelligt fra person til person, afhængig af de stoffer som udskilles gennem huden i løbet af dagen.

Når du prøver en parfume på din hud bør du således give den mindst fire timer til at opnå sin endelige duft. Og når du så har fundet den helt rigtige parfume kan du med fordel købe den online på sephora.dk.

Flere Nyheder