Tips til at finde den bedste kursusudbyder

30 april 2021 Cecilie Mortensen

Går du med tanker om, hvorvidt dine medarbejdere skal sendes på kurser, der er relateret til IT eller ej? Så har du formentlig et ønske om, at alle parter får det størst mulige udbytte af kurset, så din investering har været alle pengene værd. I den sammenhæng har det utrolig meget at sige, hvilken kursusudbyder du vælger at gå med. 

Læs herunder hvis du vil have gode råd med på vejen ift. valget af kursusudbyder. 

Sådan finder du den bedste kursusudbyder

Har firmaet afholdt kurset mange gange før? 

Hvad end dine medarbejdere skal på et kursus i Excel, SQL, Power BI eller noget helt fjerde, så find gerne en kursusudbyder, som har solid erfaring med det kursus, du skal betale for. Solid erfaring med et program, og et bestemt kursus, har nemlig meget at sige for, hvor godt dine medarbejdere bliver klædt på. 

Kan kursusudbyderen tilpasse indholdet til dine behov? 

Der kan være stor forskel på, hvilke udfordringer virksomheder har, når det kommer til brugen af forskellige programmer. Derfor er det et stort plus, hvis kursusudbyderen kan tilpasse indholdet efter de udfordringer, dine medarbejdere ofte står med. Der kan være forskel fra firma til firma ift. om dette kan lade sig gøre. Du bør derfor også lave en god forventningsafstemning, før du booker et kursus ved det firma, du har i fokus.

Er der en god kobling mellem teori og praksis?  

Den gode kursusudbyder er også en, som kan lave en god kobling mellem teori og praksis undervejs i kurset. Det kan nemlig have utrolig meget at sige for, at dine medarbejdere kan have endnu nemmere ved at omsætte det, de lærer. En god kobling mellem teori og praksis kan også være afgørende for, at læringen fra kurset kan bruges i dagligdagen i din virksomhed. 

Hvis du som udgangspunkt forholder dig til de tre punkter, der er listet herover, så har du ekstra gode forudsætninger for at finde en dygtig kursusudbyder: www.4d.dk/services/virksomhedskurser/.

Flere Nyheder