Sådan kan man fejre en IT rekruttering

17 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Der er flere instanser, der tager sig af det med rekruttering, så man som arbejdssøgende og arbejdsgiver ikke skal bruge al for lang tid på den slags, men man i stedet udliciterer det til nogle eksperter, der har forstand på at skabe matches – og så kan de bruge tiden på det.

Det kan være et sted som https://www.isg.com/da/subsidiary/denmark/, der laver noget af den slags.

Så når sådan en god rekruttering går igennem, så er der jo reelt set tre instanser, som gerne skal stå glade tilbage: Den, der søger arbejdet; arbejdspladsen, der får den nye medarbejder, og slutteligt dem, som stod for denne parring.

Hvordan man kan så vælge at fejre det, når man nu er tre meget forskellige størrelser?

Det kan vi komme med nogle forslag til heri

Man skal fejre det på behørig vis

Nu har vi lige taget udgangspunkt i en IT-rekruttering, men det kunne sådan set også være en helt anden form for rekruttering, der var tale om, men dette eksempel gør det mere håndgribeligt at forholde sig til.

Den nok overstadigt lykkelige er vedkommende, der er blevet rekrutteret til arbejdspladsen og måske har haft det sidste ord ved forhandlingsbordet og fik handlet en masse fordele hjem.

Dette kan man jo tage ud af fejre med familie og venner over en god middag eller anden hyggelig sammenkomst.

Virksomheden kan så fejre det ved at lægge planer for, hvordan man kan fremskride virksomheden og skue ind i fremtiden med udnyttelsen af den nye ansattes kompetencer.

Endelig er der mellemmanden her i form af rekrutteringsfirmaet, som jo egentlig har deres kompetencer i at sørge for denne kobling, hvorfor det er forventningen, at dette skulle finde sted.

Men derfor må man da godt klappe sig selv og hinanden på skuldrene over, at man atter endte med nogle tilfredse kunder i butikken.

Flere Nyheder