Re-emaljering af mit badekar – Hvad koster det?

19 oktober 2021 Athene Eriksen

advertorial

Pris på re-emaljering af badekar – Hvad kan jeg forvente?

En re-emaljering af dit badekar er ikke blot en lettere, mere økonomisk og mindre omfattende opgave, end en udskiftning af selve inventaret på dit badeværelse. Det er også mere miljøvenligt og har en kortere arbejdstid, under de rigtige forhold. En udskiftning af eksempelvis et badekar, kan risikere at ende ud i skader på eksempelvis gulve, vægge etc. under afmonteringen. Hvilket naturligvis, kan blive til lidt af en ‘streg i regningen’ så at sige. Det er derfor værd at overveje, at investere i en re-emaljering før at du giver dig i kast med den helt store renovation. Denne proces vil få dit badeværelse til at se ud som nyt, så hvorfor ikke spare de penge? 

Hvordan bestemmes priserne på en re-emaljering? 

Prisen fastlægges, ved at professionelle fagfolk vil foretage en vurdering af dit badekar og resten af inventaret på dit badeværelse, skulle du ønske det. Dette bestemmes blandt andet ud fra faktorer som: er dit badekar endnu i original stand? Er dette tidligere blevet re-emaljeret? Hvor stort er området og eventuelt omfanget af skader? Alt dette spiller ind, da fremgangsmetoden til behandlingen vil variere. Er dit badekar i sin originale kvalitet, vil der hurtigt kunne gåes i gang med selve ‘renovations-processen’ og du vil efter 24 timer, igen være i stand til at tage et afslappende karbad. I modsatte tilfælde, hvor der tidligere har været påført re-emaljering, vil skulle afsættes en smule mere tid, da der manuelt vil blive fjernet gammel emalje og karret skal syrebehandles.  

Hvad kan jeg forvente af resultatet? 

Med vores brug af polyurethan, det absolut førende produkt til re-emaljering af badekar m.m., kan du forvente en holdbarhed på +10 år, samt en 3 års garanti på det færdige resultat. Derudover er der også mulighed, for at tilkøbe 2 yderligere år. 

Flere Nyheder