Professionel autohjælp til tunge køretøjer og maskiner

31 oktober 2020 Astrid Pedersen

Hvis et af dine køretøjer eller en af dine maskiner skulle forulykke eller havarere i nærheden af Ringsted på Midtsjælland kan du med fordel kontakte Redning Danmark A/S’ ringstad afdeling Redning Danmark Ringsted ApS. Her finder du nemlig det mest kompetente personale når det handler om fritrækning, bugsering og bjærgning i forbindelse med ulykker der involverer tunge køretøjer eller ditto maskinel.

Der ud over er Redning Danmark Ringsted ApS i besiddelse af de helt rigtige værktøjer samt en maskinpark bestående af sværvogne og andre bjærgning køretøjer tiltænkt autobugsering af eksempelvis lastbiler eller landbrugs maskiner som er kommet på gale veje.

Redning Danmark Ringsted ApS har sin fysiske placering centralt i forhold til de større hoved trafik årer nær Ringsted. Dette betyder at Redning Danmark Ringsted ApS kan rykke hurtigt ud, og være tilsvarende hurtigt på pletten, når et større køretøj skal reddes, og eventuelt gods bjærges og bortskaffes.

Redning Danmark Ringsted ApS – fuld rednings service og autobugsering i Ringsted

Til Redning Danmark Ringsted ApS hører en fuldt udrustet rednings station – og den ene ejer af Redning Danmark Ringsted ApS, Benny Jensen, ejer og driver tillige et autoværksted i Ringsted. Du er således sikker på at dine køretøjer er i de bedste hænder skulle de være så uheldige at forulykke eller havarere på de midtsjællandske veje.

Foruden vejhjælp tilbyder Redning Danmark Ringsted ApS også assistance fra dygtige, erfarne og veluddannede chauffører i forbindelse med drift stop på dine landbrugs eller skovbrugs maskiner. Redning Danmark Ringsted ApS kan hjælpe med alt fra hjulskift og påfyldning af brændstof til starthjælp og fritrækning fra eksempelvis sne eller mudder. Og det uanset om køretøjet eller maskinen befinder sig på vejene, på en mark eller dybt inde i en skov.

Du kan få meget mere information om Redning Danmark Ringsted ApS, og kontakte Redning Danmark A/S direkte, via hjemmesiden redningdanmark.dk

Flere Nyheder