Op dig på firmajulegaverne næste gang

25 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi siger ikke, at du gav en dårlig firmajulegave sidste år, men måske var du ude i sidste øjeblik til at skaffe dem, eller du satte en til at gøre det, som der ikke havde forstand på, hvor man skulle skaffe den slags fra.

Men det værste var nok, at man endte med at finde nogle firmajulegaver, som der var meget gennemsnitlige og ikke sagde så meget om dem, man havde ansat.

Selvfølgelig kan man ikke kende hver medarbejder personligt, som de kender vedkommende hjemme i privaten, men man må gerne vise, at man kender dem godt nok til at vide, hvad de kan lide og ikke lide – det viser også, at man sætter personlig pris på dem.

Derfor kan man endda prøve at oppe sig og give en firmajulegave alle sætter pris på, og det kan endda være individuelle, hvor man så sørger for, at de mere eller mindre koster det samme.

Man skal jo trods alt ikke forskelsbehandle.

firmajulegaver 2022, firmajulegaver, vælg selv firmajulegaver

Kom godt i hus med de firmajulegaver

Det er jo den svære balancegang mellem, at man ikke må give noget, hvor det kan ligne, at man favoriserer nogle over andre, men det skal stadig være personligt nok, så man ikke bare giver noget anonymt, som man antager, at alle kan lide.

Det kan være en kasse slik til en, der har sukkersyge, eller man giver en omgang rødvin til en, der er ædru alkoholiker.

Disse gaver er jo fine nok i sig selv, men de kan falde uheldigt ud, for på den her måde viser man, at man ikke har sat sig ind i de forskellige ansatte.

Selvfølgelig kan det være virkelig svært, hvis man har mange ansatte under samme tag, men det betyder så bare, at man skal være ude i god tid til at planlægge de gaver, så man ender med at være parat med dem, når de skal lande.

Flere Nyheder