Led pærer sparetips – Spar op til 70% på elregningen

05 september 2016 admin
Vintage LED pærer og spot

LED pærer E40

LED (se beskrivelsen hos Energistyrrelsen HER) pærer er idag danskernes mest foretrukne lyskilde og det kan mærkes! Stort set alle isænkræmmere, byggemarkeder og indkøbscentre har en meget stort afdeling hvor der bliver solgt flittigt med LED produkter men skruer man tiden bare 10 år tilbage, var LED pærer stort set ukendt i Danmark men i dag finder du stort set ikke en anden form for belysning. Selv de offentlige er med tvang tvunget til at skulle skifte al belysning ud med den seneste teknologi nemlig LED pæren. 

Hvor finder man de bedste LED spots og pærer?

Vi hos Kennelholst.dk har været vidt omkring for at finde den bedste men også den billigste udbyder af LED pærer og spots og her fandt vi let en forhandler i Kolding, besøg Mrperfect.dk og se udvalget på en onlineshop. Denne forhandler har virkelig mange gode og billige LED pærer at vælge mellem og er forhandler af en af de bedste fabrikanter som hedder V-tac.dk. Men tilbage til Mrperfect.dk, denne særlige og spændende forhandler har LED pærer til alt og alle og har dem i sågar i det der hedder RGB (flere farvede dioder) og ved en snak med en af deres konsulenter, kan man meget mærke at vi her har en ekspert, for der blev både spurgt de rigtige spørgsmål om dit behov men også at de fandt en løsning og en anbefaling meget hurtigt.

Vidst du at 7 ud af 10 danskere bruger LED pærer og spot i hjemmet?

Vintage LED pærer og spot

Lad os sige med det samme, vi er ellevilde med disse LED spots og pærer! Og denne kærlighed skyldes ikke alene disse elegante og smukke lyskilder  men det er mindste lige så meget denne fornuftige besparelse på EL-regningen. En dansk familie på 4 medlemmer kan spare helt op 70% på EL-regningen og det skyldes bl.a. følgende:

  1. En LED pære kan fås helt ned til 4W
  2. En LED spot fylder mindre
  3. En LED pære giver mere belysning
  4. LED pærer er billigere at producere
  5. LED pærer en grøn energi
  6. Fordi mange fabrikker producerer disse pærer er prisen lav
  7. Disse spots kan købes online og leveres dagen efter
  8. LED pærer holder helt op til 83% længere en almindelige pærer

Ja, der er mange, rigtig mange gode argumenter for at skifte de klassiske og kedelige glødepærer ud med de super smarte LED spots.

Flere Nyheder