Lad en freelance bogholder hjælpe med din bogføring

10 august 2020 Astrid Pedersen

Som indehaver af en mindre virksomhed er du nok mest optaget af at løse opgaver for kunderne eller at sælge dine produkter. Hvis du ønsker at der skal være 100% styr på virksomhedens regnskaber bør du således alliere dig med en dygtig bogholder.

Få professionel hjælp til bogføring i Skælskør

Hvis din virksomhed er beliggende i den sydvestlige del af Sjælland, nærmere betegnet på Skælskør egnen, giver det god mening at finde en bogholder som residerer på de kanter. På den måde vil du have god personlig kontakt til din bogholder hvilket kan være en fordel hvis bogholder en skal have et indgående kendskab til firmaet.

I Skælskør finder du MK Bogføring, som er ejet og drevet af bogholder Mia Kühlmann Vestenkjær. Mia Kühlmann Vestenkjær har en fortid som controller i det store og kendte firma Deloitte hvorfra hun har modtaget sin oplæring.

Der ud over er Mia Kühlmann Vestenkjær uddannet HA i almindelig erhvervsøkonomi og har gennem en årrække arbejdet for virksomheden Amesto AccountHouse. Mia Kühlmann Vestenkjær bruger stadig i sit virke som selvstændig bogholder Amesto AccountHouse i forbindelse med samarbejde omkring klienter.

Hvorfor skal jeg vælge Mia Kühlmann Vestenkjær som min bogholder?

Når du vælger Mia Kühlmann Vestenkjær og MK Bogføring som din freelance bogholder i Skælskør er du garanteret en grundig og dybtgående ydelse. Mia Kühlmann Vestenkjær sætter en ære i at vende hver en sten i bestræbelsen på at skabe et sammenhængende og transparent regnskab for din virksomhed.

Mia Kühlmann Vestenkjær vil kunne varetage såvel virksomhedens økonomiske drift og administration som af de løbende rutine prægede bogførings og regnskabs opgaver. MK Bogføring holder, med andre ord, styr på virksomhedens økonomi så du kan koncentrere dig om andre og mere essentielle kerne opgaver.

Du kan kontakte Mia Kühlmann Vestenkjær fra MK Bogføring og få et skarpt tilbud på bogføring via hjemmesiden mk-bogforing.dk

Flere Nyheder