Krystaller: Bring positivitet og god energi ind i dit liv

12 august 2020 Athene Eriksen

Det har siden menneskets oprindelse på denne jord, været sagt at der findes guddommelig og universel kraft, i forskellige typer sten. De er ikke blot smukke, men indeholder alle sammen egenskaber, som kan hjælpe til at holde os i balance. Krystaller findes over hele verden og de mange smukke afskygninger, siges hver især at bidrage med en forskellig energi og urkraft. Derfor har de igennem hele historien været brugt som dekorationer, i ritualer og som udsmykning.

Vi har alle forskellige sider af os selv, som træder i kraft, afhængigt af hvor livets veje fører os hen. Derfor har vi i nogle tider brug for lidt mere styrke og støtte, til at forstærke disse egenskaber i os selv.

Skab naturlig energi; Krystaller til ethvert behov

Nogle gange har vi brug for mere klarsyn, nogle gange for ro og andre gange indblik til at finde os selv, når vi er trådt af vores vej. Krystaller har en healende kraft, som kan hjælpe os til at finde alle disse kvaliteter inden i os selv, når vi har mest brug for det. 

Når du finder dig selv i en situation hvor du føler at du har brug for ekstra styrke, til at finde frem til en del af dig selv, kan en krystal derfor være løsningen på dette. Der findes krystaller med mange forskellige egenskaber, specielt til at fremme den side af dig selv, som du ønsker at føle dig mere i kontakt med.

Måske vil du gerne finde kærligheden, dæmpe angst eller skabe en højere kontakt til din spiritualitet. Uanset hvilken side af dig selv som du ønsker at genfinde eller forstærke, så findes der en krystal til formålet. Disse kommer i størrelser som kan udsmykke dit hjem, ligge under din pude imens du sover eller have med dig i lommen, så du altid har energien til rådighed, tæt på dig. 

Ønsker du at vide mere omkring hvilke sten som kan hjælpe dig, til at komme i kontakt med disse sider af dig selv? Så kan du med fordel se mere her. 

Flere Nyheder