Hvor gør du af dine træsko, når du ikke bruger dem?

19 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Ens træsko er jo gode at bruge, når man har dem på, så længe man har husket at købe nogle gode af slagsen, der egner sig enten som sikkerhedstræsko eller almindelige træsko, man bruger til hverdag.

Det et tit derhjemme, man benytter sig af den slags træsko, fordi man lige kan hoppe i dem, når man skal ud i haven at ordne lidt ved blomsterne, man skal bare ned til vejen med noget skrald, eller man tager genvejen over marken til naboen.

Det er også smart at bruge sådan nogle træsko, når man bare lige skal ned at handle ind, og man kan sådan set også køre flere køretøjer med dem, selvom det ikke er det bedste fodtøj i alle situationer.

Dog skal man ikke bryde sig om at tage disse sko på til en officiel anledning eller middag, og man kan højest tage dem på til en fødselsdagsfest, hvis den alligevel foregår ovre i laden.

image

Her kan du stille dine træsko

Apropos køretøjer så skal man altid tage ens træsko af, når man kommer ind i en lastbil, også selvom de er helt nye.
Sådan er kutymen i den slags lastbiler, og det er også grunden til, at man ser mange af den slags sko i vejkanten:

Det er folk, der har taget dem af på sidste trin, inden man kom ind i lastbilen, men hvor man så har glemt at tage dem med ind i selv førerhuset.

Er man hjemme at besøge andre, mens man har træsko på, så sømmer det sig også lige at tage dem af, inden man træder helt ind, og ellers skal man lade dem stå på en måtte.

Heldigvis er de sko nemme at tage af, og man behøver ikke engang at bukke sig nej for at tage dem af.

Ellers kan man stille dem på en skoreol eller lignende.

Flere Nyheder