Find den rette bedemand i Ørsted

31 marts 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Der er mange opgaver forbundet med at arrangere en begravelse eller bisættelse. Mange ting skal falde i hak, og en del instanser involveres. Hvis du står alene med denne opgave kan det godt være svært at overskue. Og derfor er det en god idé at få hjælp hos en bedemand.

Få hjælp til forberedelse af begravelse eller bisættelse hos en bedemand

En bedemand, som residerer i det område hvor den afdøde havde sin sidste bolig, vil have det bedste lokal kendskab. Det betyder at bedemanden sandsynligvis allerede har god kontakt til eksempelvis kommunen og til præsten og graveren tilhørende den kirke hvorfra bisættelsen skal foregå.

Uanset om der skal finde en jordfæstelse med tilhørende kirkelig ceremoni sted, eller om den afdødes sidste ønske var en uhøjtidelig kremering med efterfølgende urnenedsættelse uden tilhørende gudstjeneste kan de lokale bedemand hjælpe med at få det arrangeret. Og din bedemand sørger for at hele proceduren forløber efter samtlige foreskrevne standarder.

Bedemand Ørsted

Lad bedemanden hjælpe med papirarbejdet

Selv om bedemandens fremmeste opgave er at tage hånd om den afdøde på vedkommendes sidste rejse, kan du også få hjælp til den mere formelle side af sagen. Bedemanden hjælper således gerne med at udfylde dødsanmeldelsen og sørger for at denne indsendes korrekt.

Du kan også hos bedemanden få hjælp til opgaver som vedrører eksempelvis indhentning af begravelses hjælp fra kommunen eller fra den afdødes egen pension eller forsikring. Og endelig giver bedemanden gerne en hånd med at udfærdige en dødsannonce og sørge for at denne indrykkes i ønskede aviser eller dagblade.

Hvor kan jeg finde en dygtig bedemand i Ørsted?

Hvis begravelsen eller bisættelsen skal finde sted i eller i nærheden af Ørsted kan du med fordel vælge at lade Auning Begravelsesforretning hjælpe med forberedelse og afvikling heraf. Du kan læse mere, og kontakte bedemanden via hjemmesiden auning-begravelsesforretning.dk

Flere Nyheder